Tyky-päivä Yli-Kaitalan tilalla jää kaikkien mieleen

Kaipaavatko työpaikkasi virkistyspäivät väriä ja vaihtelua? Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja toteuta kanssamme elämäsi hauskin tyky-päivä! Yli-Kaitalan tila tarjoaa hyvin monitahoista aktiviteettia keskellä kauneinta suomalaista luontoa.

Yli-Kaitalan matkailu- ja majoituskohde sijaitsee Iitin kunnassa Etelä-Suomessa. Tilallemme on hyvät liikenneyhteydet, sillä olemme aivan Lahden, Heinolan ja Kouvolan ytimessä. Paikalle on Helsingistä helppo, noin 150 kilometrin ajomatka.

Virkistyspäivä Yli-Kaitalalla – jousiammuntaa, nuijakeilaus vai kenties molempia?

Kiinnostaisiko vaikkapa Yli-Kaitala Olympialaiset: sahauskilpailu, jousiammunta tai nuijakeilaus? Yli-Kaitalan tila tarjoaa erittäin monipuolisen kattauksen tyky-päivän ideoita kaiken kokoisille työporukoille. Virkistyspäivän ohjelmavalikoimiimme sisältyy kesällä niin perinteistä ”mökkipuuhaa” kuin astetta erikoisempaakin harrastamista, kuten ilmakkoammuntaa ja kaikenlaisia kisoja kesäisin sekä lumenveistoa ja mäenlaskua talvisin.

Koko tyky-päivän vaihtelevasta tarjonnastamme erityisesti kirkkovenesoutu saarikahveineen on miellyttänyt useita vierailijoitamme! Järjestämme asiakkaillemme muun muassa fatbiketaitoajoa ja kanoottiretkiä. Jopa paintball onnistuu!

Virkistyspäivän ohjelmaa järjestyy kaikille moottoriurheiluhenkisille tarvittaessa myös talvella, jolloin asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua moottorikelkka-ajeluihin.

Virkistys- ja tykypäivät

Tuo yhteisösi virkistäytymään, kohentamaan kuntoaan, viihtymään yhdessä ja hiomaan yhteishenkeä. Tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia luonnon keskellä.

Aktiivista tekemistä

Aktiviteettivalikoimastamme tyky-päivää varten löytyy tekemistä ja ohjelmaa moneen makuun, esimerkiksi safaria tai taitoajoa mönkijällä, kalastusta, patikointia ja jousiammuntaa sekä leikkimielisiä kilpailuja, kuten foto hunting by bike. Talvella elämyksiä tarjoavat esimerkiksi pulkkacurling tai lumiveistokilpailut. Päivän aktiviteettien lomassa on mahdollista nauttia lounasta esimerkiksi kodalla.

Rentoutumista

Toimeliaan tyky-päivän päätteeksi voitte rentoutua perinteisen Kettusaunan tai elämyksellisen Sammalsaunan lämmössä, virkistävässä ulkoaltaassa aivan Kettujärven rannalla sekä nauttia ravintolamme herkullisista antimista. Kunnon kohotusta, rentoutumista ja leikkimielistä kilpailuhenkisyyttä tarjonneen päivän voi päättää nukahtamalla Kettujärven laineiden liplatukseen rannalla sijaitsevassa tasokkaassa mökissä.

Järjestämme virkistyspäiviä ympärivuoden niin pienille kuin suurillekin ryhmille ja räätälöimme aina tyky-päivän juuri Teidän yhteisönne tarpeisiin vastaavaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä,

niin laadimme tarjouksen, joka vastaa juuri Teidän tarpeisiinne.

Sähköposti:

info@yli-kaitala.com

Puhelin:

+358 5326 5504 (respa)

+358 500 750 612 (Virpi)