Talviaktiviteetit

Meillä täällä Pohjolassa on neljä ihanaa vuodenaikaa ja talvi niistä yksi kauneimmista maan verhoutuessa valkoiseen lumivaippaan. Talvi tuo mukanaan myös monia harrastusmahdollisuuksia.

Täällä Yli-Kaitalassa voit esimerkiksi kävellä ”vetten päällä” Kettujärven jäällä. Katso alta Sinulle parhaiten sopiva talviaktiviteetti, monia niistä toteutamme myös ohjatusti.

Riemua lumesta Yli-Kaitalassa Iitissä

Tervetuloa viettämään talvista viikonloppua Yli-Kaitalan lomamökeille! Viikonloppupaketti sisältää mökkimajoituksen ja ohjelmaa kahdelle päivälle. Ohjelmaan kuuluu opastettu pilkkiretki Kettujärvelle sekä omatoiminen lumiveiston teko lumikuutiosta.

HINTA alk. 595 €/2 yötä (Mäntytupa)
2 aikuista + 2 lasta

Hinta sisältää majoittumisen valitussa mökissä, pilkkiretken sekä lumikuution lumiveiston tekoa varten.

Lumiloma Yli-Kaitalassa Iitissä

Talven paras lähiloma vietetään Yli-Kaitalassa! Viikonlopun lumilomalla voitte nauttia talvesta mahtavassa pulkkamäessä, pilkillä Kettujärven jäällä, luistavilla hiihtoladuilla, lumikenkäkävelyllä ja tekemällä upean lumiveistoksen. Evästaukoa voi viettää nuotiopaikalla Lakinsaaren laavulla tai tunnelmallisessa Kipinä-kodassa. Päivän kruunaa saunominen mökkisaunassa ja paljuilu tähtitaivaan alla.

HINTA alk. 495 €/2 arkiyötä Säveltupa mökissä
2 aikuista + 1-2 lasta

Hinta sisältää majoittumisen mökissä, talvilajien välineet (sukset, pulkat, lumikengät, pilkkivälineet/1 vrk/väline), laavun ja Kipinä-kodan vapaan käytön sekä paljun yhdeksi illaksi.

Omatoimisia talviaktiviteetteja:

Talviloma Yli-Kaitalassa Iitissä

Mökkiloma Yli-Kaitalassa on talven kohokohta! Meillä voit harrastaa perinteisiä talvilajeja ja nauttia rauhasta maaseutumaisemassa. Hiihtoladut, pulkkamäet, Kettujärven jää ja luminen metsäluonto tarjoavat upeat puitteet lomallesi. Vauhdista pitävät voivat varata moottorikelkan tai Fatbike sähköpyörän.
Voitte tehdä päiväretkiä Vierumäen ja Pajulahden urheiluopistoon, Repoveden kansallispuistoon, Salpausselän hiihtoladuille tai Messilään laskettelemaan. Kaikki nämä 50 km säteellä Yli-Kaitalasta.

HINTA alk. 366 €/2 yötä viikonloppu Säveltuvassa
2 aikuista + 1-2 lasta

Hinta sisältää yöpymisen valitussa lomamökissä sekä talvilajien välineet (sukset, pulkat, lumikengät, pilkkivälineet/ 1 vrk/ väline).