Talviaktiviteetit

Meillä täällä Pohjolassa on neljä ihanaa vuodenaikaa ja talvi niistä yksi kauneimmista maan verhoutuessa valkoiseen lumivaippaan. Talvi tuo mukanaan myös monia harrastusmahdollisuuksia.

Täällä Yli-Kaitalassa voit esimerkiksi kävellä ”vetten päällä” Kettujärven jäällä. Katso alta Sinulle parhaiten sopiva talviaktiviteetti, monia niistä toteutamme myös ohjatusti.

Koirahiihtoa Yli-Kaitalassa

Majoitu meillä Yli-Kaitala Resortissa ja pääset koirakaverin kanssa ladulle. Koirahiihtoon on majoittujien käytettävissä maksutta kolmen kilometrin pohjustettu peltolatu. Säiden salliessa hiihtää voi vapaasti myös Kettujärven jäällä. Kysy majoitustarjousta ryhmällesi 0500 750 612/ Virpi tai varaa mökki suoraan kotisivuilta. https://yli-kaitala.com/huvilat-ja-mokit/

Avanto kutsuu

Yli-Kaitalassa pääset usealla mökillä kokeilemaan avantouintia. Osa avannoista on jatkuvasti auki, voit myös tilata avannon valitsemallesi mökille tai tehdä sen itse. Jatkuvasti avannot ovat auki Jousenlampi- mökillä sekä Yli-Kaitala Hutissa. https://yli-kaitala.com/huvilat-ja-mokit/

Ryhmälle voit varata majoituksen esimerkiksi Jousenlammella tai vaihtoehtoisesti tilaussaunomisen joko Sammalsaunalla tai Kettusaunalla. Saunoilla on jatkuvasti avoinna iso avanto. Pääsette porukalla kokeilemaan kylmäuintia. Kysy tarjousta 0500 750612/Virpi tai katso https://yli-kaitala.com/saunapaketti/

Riemua lumesta Yli-Kaitalassa Iitissä

Tervetuloa viettämään talvista viikonloppua Yli-Kaitalan lomamökeille! Viikonloppupaketti sisältää mökkimajoituksen ja ohjelmaa kahdelle päivälle. Ohjelmaan kuuluu opastettu pilkkiretki Kettujärvelle sekä omatoiminen lumiveiston teko lumikuutiosta.

HINTA alk. 595 €/2 yötä (Mäntytupa)
2 aikuista + 2 lasta

Hinta sisältää majoittumisen valitussa mökissä, pilkkiretken sekä lumikuution lumiveiston tekoa varten.

Lumiloma Yli-Kaitalassa Iitissä

Talven paras lähiloma vietetään Yli-Kaitalassa! Viikonlopun lumilomalla voitte nauttia talvesta mahtavassa pulkkamäessä, pilkillä Kettujärven jäällä, luistavilla hiihtoladuilla, lumikenkäkävelyllä ja tekemällä upean lumiveistoksen. Evästaukoa voi viettää nuotiopaikalla Lakinsaaren laavulla tai tunnelmallisessa Kipinä-kodassa. Päivän kruunaa saunominen mökkisaunassa ja paljuilu tähtitaivaan alla.

HINTA alk. 495 €/2 arkiyötä Säveltupa mökissä
2 aikuista + 1-2 lasta

Hinta sisältää majoittumisen mökissä, talvilajien välineet (sukset, pulkat, lumikengät, pilkkivälineet/1 vrk/väline), laavun ja Kipinä-kodan vapaan käytön sekä paljun yhdeksi illaksi.

Omatoimisia talviaktiviteetteja:

Talviloma Yli-Kaitalassa Iitissä

Mökkiloma Yli-Kaitalassa on talven kohokohta! Meillä voit harrastaa perinteisiä talvilajeja ja nauttia rauhasta maaseutumaisemassa. Hiihtoladut, pulkkamäet, Kettujärven jää ja luminen metsäluonto tarjoavat upeat puitteet lomallesi. Vauhdista pitävät voivat varata moottorikelkan tai Fatbike sähköpyörän.
Voitte tehdä päiväretkiä Vierumäen ja Pajulahden urheiluopistoon, Repoveden kansallispuistoon, Salpausselän hiihtoladuille tai Messilään laskettelemaan. Kaikki nämä 50 km säteellä Yli-Kaitalasta.

HINTA alk. 366 €/2 yötä viikonloppu Säveltuvassa
2 aikuista + 1-2 lasta

Hinta sisältää yöpymisen valitussa lomamökissä sekä talvilajien välineet (sukset, pulkat, lumikengät, pilkkivälineet/ 1 vrk/ väline).