Kokouspalvelut ja asiakastilaisuudet

Yli-Kaitalan tila on Etelä-Suomen Mankalassa, Iitin kunnassa sijaitseva mökki- ja matkailupalveluja tarjoava yritys. Järjestämme asiakkaillemme myös monipuoliset kokoustilat, jotka sijaitsevat vain reilun sadan kilometrin ja 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Lähellä ovat myös Kouvola, Lahti ja Heinola.

Tarjoamamme kokoustilat sopivat pienille ryhmille ja isommillekin porukoille, kuitenkin maksimissaan 100 henkilön tilaisuuksia varten.

Kokouspaikka tunnelmallisessa Ketunleivässä

Ketunleipä on ehtaa maaseuturomantiikkaa huokuva kokouspaikka, jossa voit järjestää yrityksesi kokoukset ja juhlat aterioineen. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa luoda tilaisuuden, joka jää taatusti kaikkien kävijöiden mieleen.

Ketunleivän Kokouspaketti 1

Sisältää kokoustilan, perustekniikan, nopea Wi-FI Tulokahvi ja pikkusuolainen, maalaislounas ja iltapäiväkahvi alk. 39€ / henkilö. Minimihinta 390 € / 10 henkilöä

Ketunleivän Kokouspaketti 2

Sisältäen kokoustilan, perustekniikan, nopea Wi-Fi Tulokahvi ja pikkusuolainen, maalaislounas ja iltapäiväkahvi Saunominen tilaussauna Ketussa ja kuumakylpyallas ja talvella avanto. Minimihinta 780 € / 10 henkilöä

Metsäinen kokouspaketti

Tulokahvi ja ”kettumainen” lohileipä tunnelmallisessa Kipinä-kodassa nuotion äärellä. Kokoustilana hirsimökki, jossa kokousvälineet valmiina. Maittava maalaislounas tilausravintolassamme, jonne siirrytte kävellen luontopolkua pitkin. Luontoaktiviteetti valintanne mukaan, esimerkiksi mysteeripeli ulkona, erärastit tai kalastusretki. Iltapäiväkahvit luonnon helmassa. Minimihinta 890€7 10 hlöä.

Kokouspaketti majoituksella 1

Alkaen 169 € / henkilö Sisältäen kokoustilan, perustekniikan, 2 x lounas, 3 x kahvi, aamiainen, majoitus kahden hengen huoneissa, vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet ja saunomisen mökissä. Kysy myös illallistarjousta Tilausravintola Ketunleipään.

Kokouspaketti majoituksella 2

Majoittuminen hirsihuvilassa, maittavat ateriat ja saunominen järven rannalla takaavat onnistuneen kokouksen. Majoittuminen kahden hengen huoneissa, ateriat tilausravintolassa ja saunominen ainutlaatuisessa Sammalsaunassa- onnistunut kokouspaketti, joka jää mieleen. Hinta alkaen 228€/hlö.

VIP kokouspaketti 8 hlölle

Kokous alkaa Järvineidon sampanja-maljoilla. VIP huvila Auringonsilta on käytösänne kokouspäivän ajan. Oman kokkimme valmistama lounas sekä neljän ruokalajin illallinen juomineen tunnelmallisessa ravintolassamme kuuluvat pakettiin. Löylyt uniikissa Sammalsaunassa ja ulkoporeallas tähtitaivaan alla kruunaavat päivän. Hyvin nukutun yön jälkeen maistuu runsas maalaisaamiainen järvinäköalasta nauttien. Hinta alkaen 325€/ hlö.

VIP-kokouspaketti 2

Kuljetus Helsinki-Mankala-Helsinki helikopterilla (max 13 hlöä.) Kokous Saunominen ainutlaatuisessa Sammalsaunassa Maalaisherkut Ketunleipä-ravintolassa, paketti sisältää täyden palvelun herkkuillallisen juomineen Kysy tarjousta!

Tyky- ja virkistyspäivät

Kaipaavatko työpaikkasi virkistyspäivät väriä ja vaihtelua? Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja toteuta kanssamme elämäsi hauskin tyky-päivä! Virkistyspäivän ohjelmavalikoimiimme sisältyy kesällä niin perinteistä ”mökkipuuhaa” kuin astetta erikoisempaakin harrastamista, kuten ilmakkoammuntaa ja kaikenlaisia kisoja kesäisin sekä lumenveistoa ja mäenlaskua talvisin. Koko tyky-päivän vaihtelevasta tarjonnastamme erityisesti kirkkovenesoutu saarikahveineen on miellyttänyt useita vierailijoitamme! Järjestämme asiakkaillemme muun muassa fatbiketaitoajoa ja kanoottiretkiä. Jopa paintball onnistuu! Virkistyspäivän ohjelmaa järjestyy kaikille moottoriurheiluhenkisille tarvittaessa myös talvella, jolloin asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua moottorikelkka-ajeluihin.

Kokouspaketteihin sisältyy:

Kokoustila enint. 100 henkilölle
Kokouslaitteet: 2 videotykkiä, langaton lähiverkko, nopeat laajakaistayhteydet, valkokangas, fläppitaulu, tussit
Kokoustilassa jäävesi
Kokoustila on ilmastoitu

Kokoustilat kattavasti Yli-Kaitalalta

Vietä kokous tai tykypäivä Lahden, Kouvolan ja Heinolan ”keskipisteessä” vain reilun sadan kilometrin päässä pääkaupunkiseudulta. Kokous- ja ryhmätyötilat soveltuvat sekä pienille että suurille ryhmille (n. 100 henkilöä). Ketunleipä on aito maaseutukokouspaikka, joka inspiroi ja antaa vaihtelua kiireiseen työtahtiin maaseudun rauhassa. NOPEAT LAAJAKAISTA yhteydet.

Kokouksen päätteeksi mahdollista kokea erilainen saunaelämys ainutlaatuisessa Sammalsaunassa valoineen, väreineen ja tuoksuineen. Siellä jopa mahdollista laulaa karaokea saunan lauteilla! Suurella terassilla on virkistävä poreallas. Tarjolla on myös perinteinen Kettusauna kera kuumavesialtaan. Molemmat saunat sijaitsee Kettujärven rannalla, talviaikana mahdollisuus avantouintiin. Saunomisen jälkeen pääset nauttimaan maalaisherkuista Ketunleipä-ravintolassa, jossa A-oikeudet.

Järjestämme kokouksen ruokailun halutessanne myös luonnon keskellä Harakkakosken louvolla, tunnelmallisella kodalla tai Lakinsaaren laavulla. Kokouksen voi pitää myös Pellavatuvassa.

Kokouksen lomaan voit myös liittää mieleenpainuvan ”irti arjesta” -hetken. Kahvit tunnelmallisella Kipinä-kodalla vie ajatukset varmasti pois nykyhetkestä isännän tarinoidessa Iitin asutushistoriasta ja kuvaillessa 6000 vuotta sitten alueelle kalliomaalaukset piirtäneiden esi-isiemme elämää.

Kokouksen päätteeksi voitte valita oheisohjelmaa laajasta valikoimastamme. Patikkaretki Hirvipolulla tai vaikkapa saarimysteeri Lakinsaaressa takaavat unohtumattoman kokouspäivän.

Voimme myös järjestää toiveidenne mukaisen monipäiväisen tapahtuman. Yöpyä voitte hyvin varustetuissa lomamökeissämme.

Järjestä kokoukset luonnon helmassa

Yli-Kaitalan matkakohde sijaitsee Mankalassa Kettujärven rannalla hätkähdyttävän kauniissa maisemissa. Hyvät kokoukset vaativat aina maittavat tarjoilut, joten mikäpä olisikaan miellyttävämpi tapa lounastaa kuin viettää ruokailuhetki Kipinä-kodalla rauhoittavan luonnon läheisyydessä?
Pystymme järjestämään Kipinä-kodalla ruokailuja ja nokipannukahvitteluja vuodenajasta riippumatta. Luontoruokailut hoituvat meiltä myös monessa muussa kohteessa kuten Lakinsaaressa tai Harakkakosken louvolla.

Tilaisuusvarausten ehdot

Varausten vahvistus, osanottajamäärän muutokset ja peruutus:

Tilaajan tulee vahvistaa lopullinen osallistujamäärä neljätoista (14 ) vrk ennen kokouksen / tilaisuuden alkua. Samalla aikataulu on vahvistettava ja esitettävä mahdolliset tilaisuutta koskevat erityistoivomukset.

Tilaaja sitoutuu maksamaan sovitun hinnan; jos paikalle saapuu selvästi arvioitua vähemmän osanottajia, tai jos tilaisuus peruuntuu kokonaan, sovittu osanottajamäärä ja hinta sitovat tilaajaa.

Lisäksi laskutetaan mahdolliset lisähenkilöt.

Myöhemmin kuin 10 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50% sovitusta hinnasta. Jos tilaisuus peruuntuu myöhemmin kuin vuorokautta ennen tilaisuuden alkua veloitetaan 100% sovitusta hinnasta.

Majoitusvarausten peruuttamisessa sovelletaan seuraavaa:

Mikäli majoitusvarauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 42 vrk ennen majoituksen alkua, veloitetaan koko hinta. Jos majoituskohde saadaan vuokrattua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään vain ennakkomaksu.

Ota yhteyttä

Sähköposti:

info@yli-kaitala.com

Puhelin:

+358 5326 5504 (respa)

+358 500 750 612 (Virpi)