Huvilat ja mökit

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitin kunnassa Mankalankylässä. Iitin läheisyydessä 40-50 km etäisyydellä on esimerkiksi niin Lahti, Kouvola ja Heinola – meille on helppo tulla koko Etelä-Suomen alueelta! 

Kaikki lomahuvilat ja lomamökit sijaitsevat 10 – 25 m järven rannasta ja mökkien vuokraan sisältyy soutuvene.

Kaikki varauskalenterit
Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Vuokramökit komealla sijainnilla Yli-Kaitalan tilalla

Yli-Kaitalan upeat vuokramökit sijaitsevat historiallisen tilamme kupeessa Mankalassa, Iitin kunnassa Etelä-Suomessa. Melkein kaikki mökkimme on rakennettu kauas liikenteen hälinästä luonnon helmaan Kettujärven ranalle, paitsi Joutsenlampi Tuhkurin ja Isokoskelo Ruuhijärven rannalle. Sijaitsemme kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsinkiin on tilaltamme matkaa vain noin puolentoista tunnin ajomatkan verran.

Vuokramökeistämme löydät sinulle sopivan kokoisen lomapaikan. Mikäli olet tunnelmallisen hiljentymisen tarpeessa, voit rauhoittua ihastuttavan sympaattisessa mummonmökissämme. Jos taas haaveissasi on aavistuksen verran ylellisyydellä höystetty loma, tarjonnastamme löytyy myös poreammeella varustetut vuokramökit. Lisäksi kaikissa mökeissämme on maksuton Wi-Fi-yhteys.

Vai haluaisitko mökkilomallasi sittenkin täyden VIP-tason kohtelua? Yli-Kaitalan kohteista todellinen kruununjalokivi on kaksikerroksinen Auringonsilta, joka on vuonna 2014 valmistunut korkeatasoinen huvila. Auringonsilta on paitsi erittäin viihtyisä myös energiatehokas vuokramökki. Mökin lämmityksessä käytetään modernia maalämpöjärjestelmää, joka takaa vierailijoille raikasta viileyttä kesällä ja miellyttävää lämpöä talvipakkasilla.

Jokaisella mökillämme on oma yksityisranta (Pihatalo Tuuliviiriä lukuun ottamatta) ja rannassa laituri sekä soutuvene pelastusliiveineen. Kaikissa mökeissämme on sauna ja pesutilat, joissakin myös erillinen rantasauna.Mökeissämme on kattavat astiastot ja muut  varustukset. Saat halutessasi myös mökin loppusiivouksen erikseen maksettuna.

Lomamökit on rakennettu Yli-Kaitalan tilalla luontoa kunnioittaen.Vaikka kohteistamme Auringonsilta edustaakin energiansäästössään uusinta uutta, on kaikki Yli-Kaitalan lomamökit rakennettu ja uudistettu mahdollisimman ympäristöystävällisiä käytäntöjä hyödyntäen. Lomamökit sijaitsevat lähellä kaunista ja kunnioitusta herättävää Kettujärveä, joka muistuttaa kävijöitään luonnon tärkeydestä joka päivä ja joka säällä.

Olemme ylpeitä tilamme arvokkaasta 400-vuotisesta historiasta, jota haluamme vaalia kaikessa toiminnassamme. Lähialueella on myös kuvattu ensimmäinen suomalainen matkailufilmi. Jo vuonna 1911 valmistuneessa elokuvassa ihailtiin erityisesti Mankalan koskia. Yli-Kaitalan tilan lomamökit jatkavat jo vuosisatojen takaista perintöä ja täkäläistä historiaa. Haluamme olla mukana edistämässä suomalaista matkailukulttuuria.

Varaa mökki juhannukseksi, jouluksi, kesällä ja läpi vuoden Yli-Kaitalan matkailukohteesta

Yli-Kaitalan tilalta kannattaa vuokrata mökki juhannukseksi jo varsin ajoissa, sillä suositut lomamökkimme varataan nopeasti loppuun. Juhannuksen lisäksi myös Suomen ruuhkaisin lomakuukausi eli heinäkuu täyttää varauskalenterin melko nopeasti. Muistathan siis olla tarpeeksi ajoissa liikkeellä, kun on aika varata mökki juhannukseksi. Suurin osa vuokramökeistämme sijaitsee matkakohteessamme länsirannan puolella. Juhannus sujuu idyllisesti Kettujärven rannalla, jossa järven pintaan heijastuvaa aurinkoa voi ihailla vielä pitkään yöttömään yöhön.

Kesämökin vuokraus onnistuu meiltä luotettavasti – ota yhteyttä Yli-Kaitalaan!

Yli-Kaitalan mökkivuokraus on ollut mahdollista niin juhannusta juhliville suomalaisille kuin kaukomailta saapuville turisteillekin jo vuosikymmenten ajan. Olemme vuodesta 1992 lähtien rakentaneet Yli-Kaitalasta huolellisesti uniikkia matkakohdetta, jossa samaan pakettiin sisältyvät vuokramökit ja vaikkapa kalastusretket, jos asiakas vain niin haluaa.

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Lahden, Heinolan ja Kouvolan ”keskipisteessä” eli Iitin kunnassa Mankalassa. Tänne on erittäin helppo tulla, eikä Helsinkikään ole kuin noin 150 kilometrin päässä.