Pihatalo Tuuliviirin huoneet

Neljä hotellitason majoitushuonetta peruskorjatussa aittarakennuksessa järvinäköalalla rauhallisella maaseudulla.

Huoneiden varustuksena minikeittiö, digitv, suihku + wc. Venettä mahdollista vuokrata. Lisäksi Pellavatupa, jossa hyvin varustettu tupakeittiö oleskelualueella ja ruokailutilalla. Pellavatuvassa myös kaksi vuodetta sekä vuodesohvat, max majoitusmäärä 5 henkeä.

aikuisia 2, lapsia 0

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaita huoneita

Pihatalo Tuuliviiri

Pihatalo Tuuliviiri – neljä 2 hh hotellitason huonetta minikeittiöillä sekä Pellavatupa, jossa hyvin varustettu tupakeittiö oleskelualueella ja ruokailutilalla. Pellavatuvassa myös kaksi vuodetta sekä vuodesohvat, max majoitusmäärä 5 henkeä.

Pihatalo Tuuliviirin voi myös vuokrata kokonaisuudessaan, jolloin max majoituskapasiteetti 10 + 7.

Peruskorjatussa aittarakennuksessa järvinäköalalla rauhallisella maaseudulla.

Jokaisessa huoneissa 2 sänkyä, vuodetuoli (lisävuode), minikeittiö, ruokapöytä, digitv, suihku + wc, internet-yhteys.

Pellavatuvassa tiskikone, sähköhella, jääkappi/pakastin, mikro, astiasto 25 henkilölle, digi-tv, dvd, videot, laajakaistayhteys, wc, pyykinpesukone, 2 vuodetta, vuodesohva ja vuodetuoli.

Lemmikit ovat myös tervetulleita, 10€ / lemmikki/ vrk

Terassi, jossa kaasugrilli ja pihakalusteet. Tuuliviiri sijaitsee maalaistalon pihapiirissä päärakennuksemme vieressä. Pihatalon katolle asennettu aurinkovoimala vuonna 2017.

Järven rantaan matkaa 100 m. Mahdollisuus saunoa Kettusaunassa.

Koko talon 4 mh + Pellavatupa viikonloppuvuokraan sis.Kettusaunan ja avannon käyttö, 1x 2 h. Talvisin iso avanto 3-5 m halkaisijaltaan. Veneen käyttöoikeus.

Pellavatutuvassa on mahdollista pitää myös kokouksia ja juhlia. Mahdollista vuokrata dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu.

Omatoimista tekemistä lähialueella

Kettusauna