Henkilökunta

Pentti Yli-Kaitala

Toimin yrityksemme toimitusjohtajana ja kehitysprojektien vetäjänä. Työskentelen pääasiassa matkailun parissa, mutta hoidan myös tilani maanviljelyn. Harrastan jalkapalloa ja luonnossa liikkumista. Vapaa-aika kuluu perheeni kanssa.

Markku Yli-Kaitala

Toimin neuvonantajana yrityksemme kehittämiseksi. Perheyrityksessä on jokaisen tehtävä monenlaisia eri tehtäviä, toimin tarvittaessa hovimestarinakin. Vapaa-aikana olen mukana paikallisyhteisön kehittämisessä sekä metsästysporukan toiminnassa.

Virpi Yli-Kaitala

Hoidan yrityksemme markkinointia, viestintää, laskutusta ym. sekä vastaan työnjohdosta. Ruokapalveluiden toteutuksessa olen mukana aina tarvittaessa. Sydäntä lähellä ovat lastenlapset tärkeimpinä, touhuan heidän kanssaan mielelläni.

Susan Rautiainen

Työskentelen pääasiassa kokkina loihtien maalaisherkkuja Ketunleivässä, kodalla ym. Tarjoilen tarvittaessa sekä kiireaikoina käyn mökeillä siistimässä. Vapaalla on ihanaa pelata jalkapalloa ja olla tanssin pyörteissä!

Tella

Olen tehokas vartiointipäällikkö ja toivotan kaikki vieraamme tervetulleksi iloisesti haukkumalla. Pidän juoksemisesta ja leikkimisestä ja teen ahkerasti puutarhahommia yhdessä Virpin kanssa.

Kapu

Viihdytysjoukkojen musta kotikissa, jolla on iso reviiri – Kapu voi tulla kurkistelemaan mökin nurkan takaa. Osaa myös kissojen jalon ”kehräämistaidon”. Kapu on myös kova lintujen tarkkailija.