Saunatilat vuoden ympäri Yli-Kaitalalta

Yli-Kaitala tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat, jotka voit vuokrata käyttöösi vuodenaikaan katsomatta. Saunojen rakennusvaiheessa on huomioitu mahdollisimman vaivaton kulku uintia varten, sillä molemmista saunoistamme on lyhyt matka vilvoittavalle pulahdukselle Kettujärveen. Talvisin iso avanto käytettävissä.

Tilaussaunat Sammalsauna ja Kettusauna

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Mankalassa, Iitin kunnassa. Lähes välittömässä Kymijoen vesistön läheisyydessä ovat myös Kouvola, Lahti ja Heinola. Saunan vuokraus onnistuu meiltä helposti ja tilallemme on kätevä tulla, sillä Helsinki sijaitsee vain reilun sadan kilometrin ja puolentoista tunnin ajomatkan päässä.

Vuokrasauna henkii pitkää historiaa

Olemme ylpeitä tilamme jo yli 400-vuotisista juurista. Vuokrasauna Ketussa (Kettusauna) onkin kylvetty ja nautittu rentouttavista löylyistä jo yli 70 vuoden ajan. Vuonna 1941 alkujaan rakennetussa rantasaunassa supisuomalaisen historian suorastaan aistii!

Meiltä Yli-Kaitalasta löytyy kaksi tilaussaunaa, Sammal ja Kettu, jotka voit varata erikseen tai yhdessä.

Saunaillat, Kokoukset, Polttarit, TyKy-päivät ja Pikkujoulut

Haluamme tarjota saunan vuokrausta mahdollisimman monipuolisesti. Perinteisestä ja sympaattisesta saunomisesta viehättyvät voivat varata Kettusaunan, kun taas uusinta uutta edustava tilaussauna Sammalsauna mahdollistaa erittäin modernit löylyttelyt upean valaistuksen ja tehokkaan äänentoistolaitteiston voimin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Sähköposti:

info@yli-kaitala.com

Puhelin:

+358 5326 5504 (respa)

+358 500 750 612 (Virpi)