Makuja luonnosta – hae energiaa ja rauhaa

Mankalankylän hirviherkkuja ja Kettujärven haukipihvejä Yli-Kaitalassa

Yli-Kaitala Resortin bravuuri on konstailematon, puhdas maalaisruoka ja aito-suomalainen makumaailma, iittiläisellä twistillä. Yli-Kaitalan keittiössä valmistuvat pihvit oman Kettujärven hauesta, Mankalankylän hirvikäristys paikallisten poimijoiden keräämillä puolukoilla höystettynä, nokkosletut mummon reseptillä ja jälkkäriksi Järvineidon suudelmaa, jonka salaisuus ovat tuorejuusto maustettuna kotimetsän vadelmahillolla ja oman puutarhan mustaviinimarjahillolla.

Maistuisiko teidän tiimillenne tällainen lähiruokamenu tunnelmallisessa Kipinä-kodassa?

Menu sopii minimi 10 hengen ryhmille.

Hinta 440€ /8-10 hlö, lisähenkilöt 44€/hlö, kotalisä 40€.

Makuja luonnosta retkellä pääset poimimaan itse aineksia päivällistäsi varten!

Saavut Yli-Kaitalan tilalle aamupäivällä ja alkajaisiksi nautit kevyen lounaan. Lounaan jälkeen lähdemme luontoretkelle Lakinsaareen. Matkalla poimimme sesongin mukaan luonnonantimia ja opas kertoo niiden käytöstä. Saaressa nautimme nokipannukahvit ja eväät laavulla ja pääset kokeilemaan kalaonneas. Palattuamme tilalle voit auttaa päivällisen valmistuksessa. Käytämme retkemme antimia ja lähiseudun laadukkaita aineksia. Illalla on aika rentoutua saunomalla, uimalla ja paljussa lekottelemalla.

Aamulla aloitamme päivän metsäkävelyllä ja nautimme luonnon äänistä ja tuoksuista. Ennen kotiinlähtöä pääset vielä runsaan brunssin ääreen – ja halutessasi voit tietysti jäädä lomailemaan pidemmäksikin aikaa!

Talvella retki tehdään lumikenkäillen saareen ja kalastus tapahtuu pilkkimällä.

Hinta majoituksella: alk. 299,00 € / hlö
Ryhmä: 4-16 Hlöä
Kesto: 1,5 pv

Hinta ilman majoitusta ja seur. päivän ohjelmaa 175€

Retken hinta sisältää: yöpymisen 2 hh huoneissa, ohjelman mukaiset aktiviteetit opastuksineen, lounaan, päivällisen ja brunssin, saunan ja paljun.

Retki toteutuu, jos mukaan lähtee vähintään 4 henkilöä.

Retken varaus viimeistään kaksi viikkoa ennen retken alkua.

Jätä tarjous- tai yhteydenottopyyntö

Sähköposti:

info@yli-kaitala.com

Puhelin:

+358 5326 5504 (respa)

+358 500 750 612 (Virpi)