Juhlatarjoilut ja juhlat tilausravintola Ketunleivässä

Vuosihääpäivät, syntymäpäivät, polttarit tai karonkka. Meillä juhlitaan!

Hääjuhlat, vuosihääpäivät ja kihlajaiset

Tiloissamme vietät maalaisromanttiset häät ympäri vuoden. Katettu terassipaviljonki antaa lisätilaa isompiin juhliin ja suojan myös sateen sattuessa. Historiallinen Iitin kirkko soveltuu vihkimiseen erinomaisesti. Unohtumattomman sijainnin vihkimiseen tarjoaa kuitenkin Kettujärven näköalakallio. Jo useat hääparit ovat vannoneet vihkivalat toisilleen henkeä salpaavien maisemien äärellä – kuikanhuudossa, auringon kimaltaessa järvimaisemasta ja laineiden lyödessä kallionrantaan.

Yllätysjuhlat, pikkujoulut, yritysjuhlat tai rapujuhlat!

Meillä juhlit yöhön asti, musiikin ja discovalojen kera! Järjestämme ohjelmat, esiintyjät ja musiikit toiveidenne mukaan. Huolehdimme myös, että tekniikka ja äänentoisto pelaa. Tiloissamme on nopea valokuitu wifi -yhteys, sekä sähkön jakelun varageneraattorijärjestelmä. Huolehdimme juhlasuunnittelusta ja tilaamme paikalle toivomanne esiintyjät. Tilaussaunat Sammalsauna ja Kettusauna lämpimine ulkokylpyaltaineen tuovat oman lisänsä juhlahumuun.

Syntymäpäivät, vauvakutsut, nimenantojuhlat, ristiäiset tai rippijuhlat

Meillä vietät elämäsi juhlat olitpa viisi, viisitoista tai viisikymmentä! Järjestämme ruokailun ja ohjelmaa juhliin toiveiden mukaan; temppuradan, hemmotteluhoidon, saunan lämmmityksen tai vaikka veneilyn. Meillä on valmiudet järjestää monenlaista oheisohjelmaa, sekä laaja yhteistyökumppaniverkosto takaamaan vaativimpienkin toiveiden onnistumista. Juhlatilamme ja osa mökeistä on estettömiä. Juhlitpa sisällä tai ulkona, huolehdimme puolestamme, että juhlasi ovat ikimuistettavat!

Julkaisutilaisuudet, karonkat, nimitykset

Vietä elämäsi tärkeimmät päivät ikimuistoisissa paikoissa, näköalakalliolla Pieni Järvineito-patsaan kupeessa, Harakkakosken kauniissa jokimaisemissa tai juhlatiloissamme navetan ylisillä maalaismaisemaa ihaillen.

Polttarit, elämysjuhlat, teemajuhlat

Millaiset juhlat on mielessä? Rapujuhlat, polttarit vai juhlavastaanotto? Me järjestämme aktiiviteetit ja ohjelmat, oli toiveissa sup-lautailu tai ruokailu nuotion äärellä. Yön vietätte mukavasti mökissä saunoen paljun kera.

Muistotilaisuudet

Tarjoamme teille rauhallisen ympäristön järjestää muistotilaisuuden. Näköalakalliolla on kauniit maisemat viettää tilaisuus läheisen kunniaksi, jonka jälkeen Kettujärven rantaan voi käydä laskemassa kaarnaveneen virran kuljetettavaksi.

Tilausravintola Ketunleipä sopii juhliin kuin juhliin!

Ketunleivässä mahtuu kerrallaan juhlimaan enimmillään 250 henkilöä! Juhlatilat soveltuvat hyvin pienempienkin juhlien järjestämiseen. Juhlatiloja on kahdessa kerroksessa sekä katettu ja lasitettu terassipaviljonki. Terassilla on myös tanssilava ja lava esiintyjille. Järjestämme tarvittaessa ulos lisäkatoksia tai vaikkapa grillimestarin kokkaamaan grilliherkut. Tiloissamme on korkeatasoiset tekniset valmiudet ja nopea valokuitunettiyhteys sekä wifi. Meillä on hyvät parkkialueet, 24 paikkainen venelaituri sekä helikopterin laskeutumispaikka. Tilausravintolassamme on anniskeluoikeudet.

Juhliesi maukkaat ateriat ovat kokkimme valmistamia.

Suosimme lähiraaka-aineita ja käytämme mm.Kettujärven kuhaa, oman lohilammen lohta, lähimetsien sienisatoa ja hirvenlihaa. Juhlaruokasi voit nauttia ravintolassamme, kodassa, laavulla tai tilauksesta mökilläkin. Järjestämme juhlasuunnittelun ja menu-suunnitelman yhdessä kanssanne. Meiltä saat tarjoilijan ja catering palvelut tarvittaessa myös mökeille. Toteutamme mielellämme asiakkaidemme toiveita teeman, tunnelman ja kattausten suhteen. Huomioimme myös erikoisruokavaliot sekä toiveet juomavalikoiman suhteen.

Tilaussaunat Sammalsauna ja Kettusauna

Kenet sinä haluaisit kutsua juhliisi, saunailtaan, illanistujaisiin, polttareihin tai juhlien jatkoille? Olisiko ohjelmassa musiikkia, saunakaraokea, hyvää ruokaa, jacuzzi, hemmotteluhoito ja Sammalsaunan lämpöiset löylyt? Elämyssaunamme Sammalsauna on ainutlaatuinen sauna ulkoporeammeella. Saunan tv-näytölliset karaoke- ja äänentoistolaitteet takaavat viihtyisän saunaillan. Valaistus on säädettävissä eri väreillä ja löylytuoksuissa 4 vaihtoehtoa. Tämä on ehdottomasti parasta tärkeimpien ystävien seurassa!

Juhlapaikka maalaisromantiikkaa huokuvassa ympäristössä!

Haluamme vaalia ja tuoda esille tilan 400 vuotista historiaa ja arvokasta kotimaista kulttuuriperintöämme yrityksemme toiminnassa.
Juhlatilamme ovat aikanaan toimineet karjasuojana ja lypsylehmien kotina, navettana. Sittemmin tila on kunnostettu juhla- ja cateringtilaksi, ja saanut nimekseen Ravintola Ketunleipä.
Juhlatiloissamme vietät juhlat ja kokoukset hirsiparrujen alla, maalaisromanttisissa tunnelmissa.

Arvostamme ympäröivää puhdasta luontoamme ja olemme jo vuosien ajan panostaneet aktiivisesti kestävään kehitykseen niin ruokien raaka-ainevalinnoissa, energian käytössä kuin rakennusmateriaaleissakin.

Tarjoamme täyden palvelun juhlatilat, olivatpa kyseessä sitten pienimuotoiset yritysjuhlat tai elämäsi tärkeimmät kemut.

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme yksilöllisesti, jotta saamme toteutettua kaikki persoonallisetkin toiveet. Halusitpa sitten venehäät, helikopterikyydin, polttarit traktorin peräkärryssä, maittavan kotaruokailun nuotion loimutessa tai aamun pikkutunneille jatkuvat tanssit discovaloineen.

Iitin kauniissa ja jylhissä maisemissa sijaitsevat juhlatilojen lisäksi myös mökkimme sekä tilaussaunamme. Tilalla on edelleen viljelystä ja metsämaita, jotka ovat antoisia marja- ja sienisadon suhteen. Luontobongari voi kohdata metsäretkellään metsäpoluillamme hirven, teeren tai naavaisia ikimetsäpuita.

Juhla- ja kokouspäivien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita: Elämyksiä, erilaisia aktiiviteetteja, luontoruokailuita ja majoitusta. Auringonlasku Pieni Järvineitopatsaan kupeessa näköalakalliolla kruunaa tärkeän hetken ystävien kanssa.

Suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne juhlat ja tilaisuudet

Järjestämme toiveidenne mukaisen koristelun ja kattauksen tilaisuuden luonne huomoioiden.
Kokkimme valmistaa herkulliset kakut ja leivonnaiset Ketunleivän keittiössä, samoin maittavat juhla- ja arkiruuatkin.
Kun varaat juhlatilat, haluamme olla järjestämässä teille juuri Teidän toiveidenne mukaisen juhlan tai tilaisuuden.
Lähetämme pyydettäessä hää-, syntymäpäivä- tai arkimenuvaihtoehtoja, samoin viinilistamme.
Tervetuloa tutustumaan tiloihimme sekä keskustelemaan kanssamme toiveistanne, niin teemme Teille sopivan tarjouksen.

Ota yhteyttä

Sähköposti:

info@yli-kaitala.com

Puhelin:

+358 5326 5504 (respa)

+358 500 750 612 (Virpi)