Henkilökuntamme


Pentti Yli-Kaitala

Vastaan matkailuyrityksemme kehityksestä, kiinteistöjen ja alueiden hoidosta sekä farmibisneksen sujumisesta. Rakennustoiminnassa olen vahvasti mukana suunnittelusta toteutukseen. Olen myös mönkkärijuttujen ja muiden ohjelmapalveluiden vetäjänä. Vapaa-aika kuluu perheen pienokaisten kera.

Markku Yli-Kaitala

Vastaan matkailuyrityksemme ja farmin kehityksestä yhdessä perheeni kanssa. Perheyrityksessä on jokaisen tehtävä monenlaisia eri tehtäviä. Vapaa-aikana olen mukana paikallisyhteisön kehittämisessä sekä metsästysporukan toiminnassa.Virpi Yli-Kaitala

Hoidan yrityksemme markkinointia, viestintää, laskutusta ym. sekä vastaan työnjohdosta. Ruokapalveluiden toteutuksessa olen mukana aina tarvittaessa. Sydäntä lähellä ovat lastenlapset tärkeimpinä, touhuan heidän kanssaan mielelläni.Susan Rautiainen

Työskentelen pääasiassa kokkina loihtien maalaisherkkuja Ketunleivässä, kodalla ym. Tarjoilen tarvittaessa sekä kiireaikoina käyn mökeillä siistimässä. Vapaalla on ihanaa pelata jalkapalloa ja olla tanssin pyörteissä!

Anne Holmberg

Vastaan liinavaatehuollosta sekä toimin siistijänä mökeillä. Lämmitän saunat asiakkaille kylpykuntoon. Vapaa-ajalla vedän Mankalan naisten kudontapiiriä ja erityisesti nautin kotona lukuhetkistä.

Tella

Nuori vartiointipäällikkö, kullanvärinen villakoira, erittäin hauskaa ja tykkää leikkimistä.

Kapu

Viihdytysjoukkojen musta kotikissa, jolla iso reviiri ja voi tulla kurkistelemaan mökin nurkan takaa. Osaa myös kissojen jalon "kehräämistaidon". On myös kova lintujen tarkkailija.