Häät ja perhejuhlat

Juhlatilat joka tilaisuuteen Yli-Kaitalalta

Yli-Kaitalan matkailu- ja majoituskohde sijaitsee Etelä-Suomen Mankalassa, Iitin kunnassa.

Iitin kauniissa ja jylhissä maisemissa sijaitsevat myös vuokrattavat juhlatilat, jotka tekevät kertaheitolla lähtemättömän vaikutuksen vaikkapa häiden, ristiäisten tai yritysjuhlien vieraisiin.
Meille on helppo tulla: Mankala sijaitsee aivan Kouvolan, Lahden ja Heinolan ytimessä. Helsinkiin on tilaltamme matkaa vain noin 150 kilometrin ja puolentoista tunnin ajomatkan verran.
Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita niin elämysmatkojen, majoituksen kuin juhlapalvelunkin järjestämisen saralla. Tilausravintola Ketunleipä soveltuu monenlaisiin juhliin ja tarjoaa näyttävät puitteet 150 osallistujan tilaisuuksiin, ei siis ollenkaan hassummat juhlatilat.


Hääpaikka maalaisromantiikkaa huokuvalta sijainnilta

Tilamme sijaitsee lumoavan kauniin Kettujärven rannalla, jossa järjestämme sinulle mielellämme unelmiesi häät. Esimerkiksi historiallinen Iitin kirkko soveltuu vihkimiseen erinomaisesti. Kaikkein unohtumattomimman sijainnin hääpaikkaa varten tarjoaa kuitenkin Kettujärven näköalakallio. Jo useat hääparit ovat vannoneet itsensä toisilleen henkeä salpaavan upealla näköalakalliolla - kuikanhuudossa, auringon kimaltaessa järvimaisemasta ja laineiden lyödessä kallionrantaan.

Yli-Kaitalan tilan historia juontaa juurensa jopa yli 400 vuoden takaa. Haluamme vaalia ja tuoda esille arvokasta kotimaista kulttuuriperintöämme tavalla tai toisella kaikissa palveluissamme. Ravintola Ketunleipä on toiminut alkujaan vanhana navettana, joka on sittemmin kunnostettu juhlatilaksi. Rakennuksen uusimisessa on haluttu kunnioittaa vanhaa 1920-luvun maalaisromantiikkaa, josta monet Ketunleivän pienetkin yksityiskohdat muistuttavat kävijöitään yhä tänäkin päivänä.

Voit tilata meiltä juhlatilat häitä varten juuri omiin toiveisiisi mukautettuina. Toteutamme mielellämme asiakkaidemme toiveita teeman, tunnelman ja kattausten suhteen.
Ketunleipä tarjoaa viihtyisät puitteet luonnonkauniissa ympäristössä juuri toiveidenne mukaisille häille tai perhejuhlille. 1600-luvulta asti Kymijoen varressa seissyt Iitin kirkko on kaunis valinta vihkipaikaksi. Halutessanne vihkimisen voi suorittaa myös ”luonnon alttarin” äärellä, jylhällä Näköalakalliolla, josta avautuu upeat maisemat yli Kettujärven ja Kymijoen. Lakinsaaressa, kuikkien uiskennellessa rantavedessä, ovat toisensa saaneet jo useampi hääpari. Vihkimisen jälkeen hääjuhla jatkuu Ketunleipä-ravintolassa, jossa on myös katettu ja lasitettu terassi jopa 120 hengelle ja tanssilava.

Koristelu ja kattaus toivomusten ja tilaisuuden luonteen mukaan.

Herkulliset kakut ja leivonnaiset tehdään Ketunleivän keittiössä samoin maittavat juhla- ja arkiruuatkin.

Kun varaat juhlatilat, haluamme olla järjestämässä teille juuri Teidän toiveidenne mukaisen juhlan tai tilaisuuden.

Lähetämme pyydettäessä hää-, syntymäpäivä- tai arkimenuvaihtoehtoja, samoin viinilistamme.

Tervetuloa neuvottelemaan kanssamme toiveistanne, niin teemme niiden perusteella Teille tarjouksen.
Juhlatilat monipuolisesti Yli-Kaitalalta

Tarjoamme täyden palvelun juhlatilat, olivatpa kyseessä sitten pienimuotoiset yritysjuhlat tai elämäsi tärkeimmät kemut. Pyrimme aina palvelemaan kaikkia asiakkaitamme yksilöllisesti, jotta saamme toteutettua kaikki persoonallisetkin toiveet.
Yli-Kaitala haluaa järjestää juhlatilat, joista vieraasi tulevat kiittämään sinua vielä tulevinakin vuosina. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus.


Tilaisuusvarausten ehdot

Varausten vahvistus, osanottajamäärän muutokset ja peruutus:

Kun juhlatilat varataan, tilaajan tulee vahvistaa lopullinen osallistujamäärä neljätoista (14 ) vrk ennen kokouksen / tilaisuuden alkua. Samalla aikataulu on vahvistettava ja esitettävä mahdolliset tilaisuutta koskevat erityistoivomukset.

Tilaaja sitoutuu maksamaan sovitun hinnan; jos paikalle saapuu selvästi arvioitua vähemmän osanottajia, tai jos tilaisuus peruuntuu kokonaan, sovittu osanottajamäärä ja hinta sitovat tilaajaa.

Lisäksi laskutetaan mahdolliset lisähenkilöt.

Myöhemmin kuin 10 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50% sovitusta hinnasta. Jos tilaisuus peruuntuu myöhemmin kuin vuorokautta ennen tilaisuuden alkua veloitetaan 100% sovitusta hinnasta.Kirjoita tai kopioi turvakoodi tähän.

Turvakoodi: