Auringonsilta 8 + (7)

VIP-huvila järven rannalla

Avaa

Kurkilinna 8 + (5)

Käsinveistetty hirsihuvila

Avaa

Rantamökit 7 + (5)

Tilava lomahuvila 10m rannasta

Avaa

Honkalinna 10 + (6)

Tilava käsinveistetty hirsihuvila

Avaa

Joutsenlampi 8 + (6)

Esteetöntä mukavuutta

Avaa

Isokoskelo 6 + (2)

Käsinveistetty hirsihuvila

Avaa

Mäntytupa 4 + (3)

Käsinveistetty hirsihuvila

Avaa

Katajarinne 4 + (1)

Hirsihuvila Kettujärven rannalla

Avaa

Kotomökki 4 + (2)

Kotomökki Kettujärven rannalla

Avaa

Säveltupa 2 + (2)

Viulunrakentajan mökki

Avaa

Pihatalo Tuuliviiri 8 + (8)

4 kpl hotellitason 2-hengen huoneita

Kysy varaustilannetta

Lomahuvilat ja lomamökit

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitissä, Mankalan kunnassa. Iitin läheisyydessä on esimerkiksi niin Lahti, Kouvola kuin Heinola - meille on helppo tulla koko Etelä-Suomen alueelta! 

Kaikki lomahuvilat ja lomamökit ovat 10 - 25 m järven rannasta. Sen lisäksi huviloissamme ja mökeissämme on seuraava varustus:

Sauna, Pesuhuoneessa suihku, Takka (paitsi Tuuliviirissä), Lattialämmitykset suihkutiloissa, Imuri, Väritelevisio. CD-soitin ja radio, Jääkaappi / pakastin, Astianpesukone (paitsi mökissä 3 ), Mikroaaltouuni, Sähköliesi, Kahvinkeitin, Sähkölämmitys, Soutuvene turvaliivein, Laituri (Tuuliviirissä yhteiskäyttöinen), Grilli ja pihakalusteet, Ulkovalaistus, Autonlämmityspistorasia, Komposti (paitsi Tuuliviirissä), Polttopuut

Vuokramökit komealla sijainnilla Yli-Kaitalan tilalla

Yli-Kaitalan upeat vuokramökit sijaitsevat historiallisen tilamme kupeessa Mankalassa, Iitin kunnassa Etelä-Suomessa. Kaikki vuokramökit on rakennettu kauas liikenteen hälinästä Kettujärven luonnon helmaan, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Helsinkiin on tilaltamme matkaa vain noin puolentoista tunnin ajomatkan verran.
Haluamme tarjota vuokramökit mahdollisimman monipuolisesti kaikille matkailijoille ja lomailijoille, minkä vuoksi olemmekin panostaneet laajaan valikoimaan. Mikäli olet tunnelmallisen hiljentymisen tarpeessa, voit rauhoittua ihastuttavan sympaattisessa mummonmökissämme. Jos taas haaveissasi on aavistuksen verran ylellisyydellä höystetty loma, tarjonnastamme löytyy myös poreammeella varustetut vuokramökit. Lisäksi kaikissa mökeissämme on maksuton Wi-Fi-yhteys.
Vai haluaisitko mökkilomallasi sittenkin täyden VIP-tason kohtelua? Yli-Kaitalan kohteista todellinen kruununjalokivi on kaksikerroksinen Auringonsilta, joka on vuonna 2014 valmistunut korkeatasoinen huvila. Auringonsilta on paitsi erittäin viihtyisä myös energiatehokas vuokramökki. Mökin lämmityksessä käytetään modernia maalämpöjärjestelmää, joka takaa vierailijoille raikasta viileyttä kesällä ja miellyttävää lämpöä talvipakkasilla.
Jokaisella mökillämme on oma yksityisranta (Pihatalo Tuuliviiriä lukuun ottamatta) ja rannassa laituri sekä soutuvene pelastusliiveineen. Kaikki vuokramökit sisältävät astiastot ja muut kattavat varustukset, kuten television ja äänentoistolaitteet, kahvinkeittimet ja pistorasiat autonlämmitystä varten. Saat halutessasi myös mökin loppusiivouksen erikseen maksettuna.

Lomamökit on rakennettu Yli-Kaitalan tilalla luontoa kunnioittaen.
Vaikka kohteistamme Auringonsilta edustaakin energiansäästössään uusinta uutta, on kaikki Yli-Kaitalan lomamökit rakennettu ja uudistettu mahdollisimman ympäristöystävällisiä käytäntöjä hyödyntäen. Lomamökit sijaitsevat lähellä komeaa ja kunnioitusta herättävää Kettujärveä, joka muistuttaa kävijöitään luonnon tärkeydestä joka päivä ja joka säällä.

Olemme ylpeitä tilamme arvokkaasta 400-vuotisesta historiasta, jota haluamme vaalia kaikessa toiminnassamme. Lähialueella on myös kuvattu ensimmäinen suomalainen matkailufilmi. Jo vuonna 1911 valmistuneessa elokuvassa ihailtiin erityisesti Mankalan koskia. Yli-Kaitalan tilan lomamökit jatkavat jo vuosisatojen takaista perintöä ja täkäläistä historiaa. Haluamme olla mukana edistämässä suomalaista matkailukulttuuria.

Mökki juhannukseksi Yli-Kaitalan matkailukohteesta
Yli-Kaitalan tilalta kannattaa vuokrata mökki juhannukseksi jo varsin ajoissa, sillä suositut lomamökkimme varataan nopeasti loppuun. Juhannuksen lisäksi myös Suomen ruuhkaisin lomakuukausi eli heinäkuu täyttää varauskalenterin melko nopeasti. Muistathan siis olla tarpeeksi ajoissa liikkeellä kun on aika varata mökki juhannukseksi. Suurin osa vuokramökeistämme sijaitsee matkakohteessamme länsirannan puolella. Juhannus sujuu idyllisesti Kettujärven luonnon syleilyssä, jossa järven pintaan heijastuvaa aurinkoa voi ihailla vielä pitkään yöttömään yöhön.

Kesämökin vuokraus onnistuu meiltä luotettavasti – ota yhteyttä Yli-Kaitalaan!
Yli-Kaitalan mökkivuokraus on ollut mahdollista niin juhannusta juhliville suomalaisille kuin kaukomailta saapuville turisteillekin jo vuosikymmenten ajan. Olemme vuodesta 1992 lähtien rakentaneet Yli-Kaitalasta huolellisesti uniikkia matkakohdetta, jossa samaan pakettiin sisältyvät vuokramökit ja vaikkapa kalastusretket, jos asiakas vain niin haluaa.

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Lahden, Heinolan ja Kouvolan ”keskipisteessä” eli Iitin kunnassa Mankalassa. Tänne on erittäin helppo tulla, eikä Helsinkikään ole kuin noin 150 kilometrin päässä.

Ota yhteyttä ja varaa vuokramökit meiltä!Kirjoita tai kopioi turvakoodi tähän.

Turvakoodi:

Uutiset

» Vapaa mökki, vapaita vuokramökkejä Iitissä kesä 2019,
13.06.2019

Vapaita vuokramökkejä lähellä Lahti, Heinola,Kouvola, Kouvolan asuntomessut, Verla, Repovesi ja KymiRing kesäkuussa 2019


» Koiraystävällisiä mökkejä
29.05.2019

Viikonloppuna1.6 Iitissä järjestettävän FCI:n ryhmänäyttelyn aikana on meillä vielä vapaita koira-ystävällisiä mökkejä!


» Haemme Kokkia! Avoin työpaikka! Hae heti
17.04.2019

Haemme ammattitaitoista kokkia, jolla on osaamista matkailu- ja ravitsemisalalta. Hakemukset: pentti@yli-kaitala.com / 0505410976 Voit olla myös HoReCa -alalta juuri valmistuva, jolla on jo kertynyt työkokemusta. Työtehtäviin kuuluu tilausruokailuista sekä työpaikkaruokailusta vastaaminen sekä lomamökkien ja muiden asiakastilojen siivous tarvittaessa. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ja alkaa toukokuussa. HAE MEILLE KOKIKSI NYT!


» Kalareissu, Kesäloma vai loma pääsiäisenä?
15.04.2019

Kesän lomat menevät kuin kuumille ikikiukaan kiville! Vielä ehdit varata kevään kalareissun, Pääsiäisen mökkiloman tai mökin Vapuksi! Loma lähelläsi, tulitpa sitten Kouvolasta, Lahdesta, Mikkelistä, Heinolasta tai Helsingistä!


» Mökkitarjous 4.4.-8.4.2019
03.04.2019

Tarjous! Viime hetken varaajalle viikonlopun mökit alennuksessa!