Yli-Kaitala Event camping- asuntoautot ja telttapaikat

Avaamme kesällä 2020 Yli-Kaitala Event camping alueen päärakennuksemme ja ravintolamme läheisyyteen peltoalueelle. Leirintäalueemme on avoinna Iitin, Lahden ja Kouvolan alueen suurien tapahtuminen aikaan. Avaamme ennen Kymiringin ensimmäisiä Moto GP kisoja. Tilaltamme järjestetään bussikuljetus tapahtumiin erillistä maksua vastaan. (Huom! Kymiringille ei ole mahdollista mennä omalla henkilöautolla parkkitilojen rajallisuuden takia. Moottoripyörillä alueelle pääsee erillistä parkkimaksua vastaan.)
Leirintäalue sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä Kettujärven läheisyydessä.
Leirintäalueelle voit majoittua omalla asuntoautolla, asuntovaunulla tai telttaillen. Leirintäalueen huoltorakennuksissa on alueella majoittuvien käytössä WC:t, ja suihkut sekä ruuanvalmistus- ja astianpesupaikat, juomavesipisteet ja ruokailutilat.
Alueella on matkailuajoneuvojen jätevesien tyhjennyspiste.


Leirintäalueen peruspalvelut
Asuntoautojen ja -vaunupaikkojen hinnat 10-12.7.2020
Paikka 45e/vrk
Henkilömaksu 8e/ vrk/hlö
Aamupala 10e/hlö (etukäteen tilattuna)
Illallinen 25e/hlö (etukäteen tilattuna)
Sähkö 10e/vrk
Septitankin tyhjennys 15e
Kuljetukset Yli-Kaitalasta  MotoGP paikalle 15e/hlö/päivä, (edestakainen kuljetus)


Tilausravintola Ketunleipä palvelee asiakkaita isojen tapahtumien aikana buffet aamaisilla ja illallisilla. Respakahvilastamme voit ostaa täydennystä ruokavarastoihin pienimuotoisesta tilamyymälästä.

Tilaussaunoistamme Kettusauna on leirintäalueen matkailijoiden käytössä erillistä saunomismaksua vastaan. Voit myös varata yksityiskäyttöön upean ja ainutlaatuisen Sammalssaunamme.

Leirintäaluepaikkojen varaukset myynnistämme info@yli-kaitala.com tai soittamalla +358 5 3265 504.