• Tee online-varaus!
  • Yli-Kaitala on Facebook
  • VKontakte
Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit

Virkistys- ja tykypäivät

Tyky-päivä Yli-Kaitalan tilalla jää kaikkien mieleen

Kaipaavatko työpaikkasi virkistyspäivät väriä ja vaihtelua? Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja toteuta kanssamme elämäsi hauskin tyky-päivä! Yli-Kaitalan tila tarjoaa hyvin monitahoista aktiviteettia keskellä kauneinta suomalaista luontoa.

Yli-Kaitalan matkailu- ja majoituskohde sijaitsee Iitin kunnassa Etelä-Suomessa. Tilallemme on hyvät liikenneyhteydet, sillä olemme aivan Lahden, Heinolan ja Kouvolan ytimessä. Paikalle on Helsingistä helppo, noin 150 kilometrin ajomatka.

Virkistyspäivä Yli-Kaitalalla – jousiammuntaa, mönkijäajelua vai kenties molempia?

Kiinnostaisiko vaikkapa sahauskilpailu, ritsa-ammunta tai geo-retkeily? Yli-Kaitalan tila tarjoaa erittäin monipuolisen kattauksen tyky-päivän ideoita kaiken kokoisille työporukoille. Virkistyspäivän ohjelmavalikoimiimme sisältyy kesällä niin perinteistä ”mökkipuuhaa” kuin astetta erikoisempaakin harrastamista, kuten ilmakkoammuntaa ja Foto Hunting -kisoja kesäisin sekä lumenveistokisoja ja koiravaljakkoajeluja talvisin.

Koko tyky-päivän vaihtelevasta tarjonnastamme erityisesti mönkijät ovat miellyttäneet useimpia vierailijoitamme! Järjestämme asiakkaillemme muun muassa mönkijäsafaria ja mönkijätaitoajoja. Jopa mönkijä-paintball onnistuu!

Virkistyspäivän ohjelmaa järjestyy kaikille moottoriurheiluhenkisille tarvittaessa myös talvella, jolloin asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua moottorikelkka-ajeluihin.


Virkistys- ja tykypäivät
Tuo yhteisösi virkistäytymään, kohentamaan kuntoaan, viihtymään yhdessä ja hiomaan yhteishenkeä. Tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia luonnon keskellä.

Aktiivista tekemistä

Aktiviteettivalikoimastamme tyky-päivää varten löytyy tekemistä ja ohjelmaa moneen makuun, esimerkiksi safaria tai taitoajoa mönkijällä, kalastusta, patikointia ja jousiammuntaa sekä leikkimielisiä kilpailuja, kuten foto hunting by bike. Talvella elämyksiä tarjoavat esimerkiksi pulkkacurling tai lumiveistokilpailut. Päivän aktiviteettien lomassa on mahdollista nauttia lounasta esimerkiksi kodalla.

Rentoutumista

Toimeliaan tyky-päivän päätteeksi voitte rentoutua perinteisen Kettusaunan tai elämyksellisen Sammalsaunan lämmössä, virkistävässä ulkoaltaassa aivan  Kettujärven rannalla sekä nauttia ravintolamme herkullisista antimista. Kunnon kohotusta, rentoutumista ja leikkimielistä kilpailuhenkisyyttä tarjonneen päivän voi päättää  nukahtamalla Kettujärven laineiden liplatukseen rannalla sijaitsevassa tasokkaassa mökissä.

Järjestämme virkistyspäiviä ympärivuoden niin pienille kuin suurillekin ryhmille ja räätälöimme aina tyky-päivän juuri Teidän yhteisönne tarpeisiin vastaavaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin laadimme tarjouksen, joka vastaa juuri Teidän tarpeisiinne.
  
  

Tilaisuusvarausten ehdot


Varausten vahvistus, osanottajamäärän muutokset ja peruutus:


Tilaajan tulee vahvistaa lopullinen osallistujamäärä seitsemän (7 ) vrk ennen kokouksen / tilaisuuden alkua. Samalla aikataulu on vahvistettava ja esitettävä mahdolliset tilaisuutta koskevat erityistoivomukset.

Tilaaja sitoutuu maksamaan sovitun hinnan; jos paikalle saapuu selvästi arvioitua vähemmän osanottajia, tai jos tilaisuus peruuntuu kokonaan, sovittu osanottajamäärä ja hinta sitovat tilaajaa.

Lisäksi laskutetaan mahdolliset lisähenkilöt.

Myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50% sovitusta hinnasta. Jos tilaisuus peruuntuu myöhemmin kuin vuorokautta ennen tilaisuuden alkua veloitetaan 100% sovitusta hinnasta.


Majoitusvarausten peruuttamisessa sovelletaan seuraavaa:

Mikäli majoitusvarauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen majoituksen alkua, veloitetaan koko hinta. Jos majoituskohde saadaan vuokrattua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään vain ennakkomaksu.

Tyhy eli työhyvinvointi kuntoon Yli-Kaitalan tilalla – ota yhteyttä

Oli kyse sitten majoituksesta tai tyhy- eli työhyvinvointiin liittyvistä aktiviteeteista, Yli-Kaitalan tila haluaa palvella kaikkia asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti. Voimme suunnitella tyhy-päivän ohjelman ja aikataulun juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivaksi. Halutessasi samaan pakettiin voidaan sisällyttää myös saunatilat ja majoitukset.

Ota yhteyttä jo tänään, niin suunnitellaan unohtumaton tyhy-päivä sinulle ja työyhteisöllesi!

Tarjouspyyntö ja yhteydenotto

Allaolevalla lomakkeella voit jättää tarjous- tai yhteydenottopyynnön tai antaa meille palautetta. *-merkityt ovat pakollisia.

gtRPuSdj