• Tee online-varaus!
  • Yli-Kaitala on Facebook
  • VKontakte
Vuokraa lomamökkejä ympäri vuoden! Perhe, ystävät ja lemmikki mukaan!
Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit
10 Auringonsilta

10 Auringonsilta

VIP-huvila järven rannalla, 8+(7) henkilölle, avara olohuone, takka, 3+1 makuuhuonetta, rantasauna, poreamme, ilmainen Wi-Fi


1 Kurkilinna

1 Kurkilinna

Käsinveistetty hirsimökki 8 + (5) henkilölle, 3 mh, keittiö, puusauna, oma ranta, laituri, vene, ilmainen Wi-Fi!


5 Rantamökit

5 Rantamökit

Tilava lomamökki 10 m rannasta! 7 + (5) henkilölle, laituri, vene, oma ranta, Ilmainen Wi-Fi


7 Honkalinna

7 Honkalinna

Tilava käsinveistetty hirsimökki 10 + (6) henkilölle Kettujärven rannalla. Poreamme, 2 saunaa, 5 mh. Ilmainen Wi-Fi


8 Joutsenlampi

8 Joutsenlampi

Esteetöntä mukavuutta. Tilava 8 + (6) henkilölle. Ei portaita, ranta ja pihakin tasaisia. Tilava sauna ja poreallas. Ranta, vene. Ilmainen Wi-Fi!


9 Pihatalo Tuuliviiri

9 Pihatalo Tuuliviiri

Pihatalo Tuuliviisä jokaisessa 4:ssä makuuhuoneessa wc ja suihku, vuodenojatuoli ja minikeittiö 8 + (8) henkilölle. Ilmainen Wi-Fi!


6 Isokoskelo

6 Isokoskelo

Käsinveistetty hirsimökki Nastolassa Ruuhijärven rannalla n. 25 km Lahdesta itään 6+(2) hlölle, ranta, laituri, vene. Ilmainen Wi-Fi!


2 Mäntytupa

2 Mäntytupa

Käsinveistetty hirsimökki Kettujärven rannalla 4 + (3) henkilölle. Oma ranta, laituri, vene, sähkögrilli ja ilmainen Wi-Fi.


11 Katajarinne

11 Katajarinne

Hirsimökki Kettujärven rannalla 4 + (1) henkilölle. Avara parvi, ranta, laituri, vene. Ilmainen Wi-Fi!


4 Kotomökki

4 Kotomökki

Kotomökki Kettujärven rannalla 4 + (2) henkilölle. Peräti 2 saunaa, laituri, vene. Ilmainen Wi-Fi!


3 Säveltupa

3 Säveltupa

Viulunrakentajan mökki 4 + (1) henkilölle. Makuuhuone, olohuoneessa takka. Sähkösauna ja rantasauna. Ilmainen Wi-Fi!


Mökit

Vuokramökit komealla sijainnilla Yli-Kaitalan tilalla

Yli-Kaitalan upeat vuokramökit sijaitsevat historiallisen tilamme kupeessa Mankalassa, Iitin kunnassa Etelä-Suomessa. Kaikki vuokramökit on rakennettu kauas liikenteen hälinästä Kettujärven luonnon helmaan, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Helsinkiin on tilaltamme matkaa vain noin puolentoista tunnin ajomatkan verran.

Haluamme tarjota vuokramökit mahdollisimman monipuolisesti kaikille matkailijoille ja lomailijoille, minkä vuoksi olemmekin panostaneet laajaan valikoimaan. Mikäli olet tunnelmallisen hiljentymisen tarpeessa, voit rauhoittua ihastuttavan sympaattisessa mummonmökissämme. Jos taas haaveissasi on aavistuksen verran ylellisyydellä höystetty loma, tarjonnastamme löytyy myös poreammeella varustetut vuokramökit. Lisäksi kaikissa mökeissämme on maksuton Wi-Fi-yhteys.

Vai haluaisitko mökkilomallasi sittenkin täyden VIP-tason kohtelua? Yli-Kaitalan kohteista todellinen kruununjalokivi on kaksikerroksinen Auringonsilta, joka on vuonna 2014 valmistunut korkeatasoinen huvila. Auringonsilta on paitsi erittäin viihtyisä myös energiatehokas vuokramökki. Mökin lämmityksessä käytetään modernia maalämpöjärjestelmää, joka takaa vierailijoille raikasta viileyttä kesällä ja miellyttävää lämpöä talvipakkasilla.

Jokaisella mökillämme on oma yksityisranta (Pihatalo Tuuliviiriä lukuun ottamatta) ja rannassa laituri sekä soutuvene pelastusliiveineen. Kaikki vuokramökit sisältävät astiastot ja muut kattavat varustukset, kuten television ja äänentoistolaitteet, kahvinkeittimet ja pistorasiat autonlämmitystä varten. Saat halutessasi myös mökin loppusiivouksen erikseen maksettuna.

Lataa tästä esitteemme

Vuokramökeistämme Isokoskelo sijaitsee Nastolassa.

Jokaisella mökillämme (paitsi Pihatalo Tuuliviiri) on oma yksityisranta

Kaikki vuokramökit on varustettu seuraavasti:

Sauna
Pesuhuoneessa suihku
Takka (paitsi Tuuliviirissä)
Lattialämmitykset suihkutiloissa
Imuri
Väritelevisio
CD-soitin ja radio
Jääkaappi / pakastin
Astianpesukone (paitsi mökissä 3 )
Mikroaaltouuni
Sähköliesi
Kahvinkeitin
Sähkölämmitys
Soutuvene turvaliivein
Laituri (Tuuliviirissä yhteiskäyttöinen)
Grilli ja pihakalusteet
Ulkovalaistus
Autonlämmityspistorasia
Komposti (paitsi Tuuliviirissä)
Polttopuut
Liinavaatteet vuokrattavissa 14 € / vaihtokerta / henkilö.
Mökin siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse.
Voit halutessasi ostaa meiltä siivouspalvelun hintaan 80 - 165 € mökistä riippuen.


Lomamökit Yli-Kaitalassa

Lomamökit on rakennettu Yli-Kaitalan tilalla luontoa kunnioittaen

Vaikka kohteistamme Auringonsilta edustaakin energiansäästössään uusinta uutta, on kaikki Yli-Kaitalan lomamökit rakennettu ja uudistettu mahdollisimman ympäristöystävällisiä käytäntöjä hyödyntäen. Lomamökit sijaitsevat lähellä komeaa ja kunnioitusta herättävää Kettujärveä, joka muistuttaa kävijöitään luonnon tärkeydestä joka päivä ja joka säällä.

Olemme ylpeitä tilamme arvokkaasta 400-vuotisesta historiasta, jota haluamme vaalia kaikessa toiminnassamme. Lähialueella on myös kuvattu ensimmäinen suomalainen matkailufilmi. Jo vuonna 1911 valmistuneessa elokuvassa ihailtiin erityisesti Mankalan koskia. Yli-Kaitalan tilan lomamökit jatkavat jo vuosisatojen takaista perintöä ja täkäläistä historiaa. Haluamme olla mukana edistämässä suomalaista matkailukulttuuria.

Mökki juhannukseksi Yli-Kaitalan matkailukohteesta

Yli-Kaitalan tilalta kannattaa vuokrata mökki juhannukseksi jo varsin ajoissa, sillä suositut lomamökkimme varataan nopeasti loppuun. Juhannuksen lisäksi myös Suomen ruuhkaisin lomakuukausi eli heinäkuu täyttää varauskalenterin melko nopeasti. Muistathan siis olla tarpeeksi ajoissa liikkeellä kun on aika varata mökki juhannukseksi.

Suurin osa vuokramökeistämme sijaitsee matkakohteessamme länsirannan puolella. Juhannus sujuu idyllisesti Kettujärven luonnon syleilyssä, jossa järven pintaan heijastuvaa aurinkoa voi ihailla vielä pitkään yöttömään yöhön.

Kesämökin vuokraus onnistuu meiltä luotettavasti – ota yhteyttä Yli-Kaitalaan!

Yli-Kaitala kesämökin vuokraus on ollut mahdollista niin juhannusta juhliville suomalaisille kuin kaukomailta saapuville turisteillekin jo vuosikymmenten ajan. Olemme vuodesta 1992 lähtien rakentaneet Yli-Kaitalasta huolellisesti uniikkia matkakohdetta, jossa samaan pakettiin sisältyvät vuokramökit ja vaikkapa kalastusretket, jos asiakas vain niin haluaa.

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Lahden, Heinolan ja Kouvolan ”keskipisteessä” eli Iitin kunnassa Mankalassa. Tänne on erittäin helppo tulla, eikä Helsinkikään ole kuin noin 150 kilometrin päässä.

Ota yhteyttä ja varaa vuokramökit meiltä!