• Tee online-varaus!
  • Yli-Kaitala on Facebook
  • VKontakte
Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit Yli-Kaitalan Lomamökit
Pihatalo Tuuliviirin huoneet

Pihatalo Tuuliviirin huoneet

2-hengen huone


Pihatalo Tuuliviirin Pellavatupa

Pihatalo Tuuliviirin Pellavatupa

Kokous- ja juhlatila 10-20 henkilölle


Majoitushuoneet

Majoitus Yli-Kaitalan tilalla

Yli-Kaitala on monipuolisia majoitus- ja matkailupalveluita tarjoava perheyritys Etelä-Suomen Mankalassa, Iitin kunnassa. Kaikki lomamökkimme sijaitsevat kauniin Kettujärven ja komeiden iittiläisten maisemien ääressä lukuun ottamatta Isokoskeloa, joka on rakennettu Nastolaan.

Haluamme olla täyden palvelun majoitus- ja matkailukohde. Valikoimissamme on kaikkiaan 11 mökkiä, joista jokainen kotimaan matkailija tai ulkomaan turisti löytää taatusti itseään miellyttävän vaihtoehdon.

Majoitukset Yli-Kaitalan mökeissä tai Pihatalo Tuuliviirissä

Voit varata itsellesi majoitukset Yli-Kaitalan mökeistä kaikilla mukavuuksilla. Esimerkiksi mummonmökkityyliä henkivä soma Säveltupa on vanha viulunrakentajan mökki, joka sopii erinomaisesti rauhallista majoitusta luonnon läheisyydessä kaipaaville.

Tarjontamme aivan toista päätä edustaa puolestaan vuonna 2014 valmistunut Auringonsilta, joka on hulppean moderni ja energiatehokas luksusmökki suurelle joukolle. Auringonsillassa majoitukset tuntuvat suorastaan VIP-luokan kohtelulta!

Yli-Kaitalan tilalla voit myös majoittua Pihatalo Tuuliviirissä. Lisäksi Pihatalo Tuuliviirin Pellavatupa soveltuu mainiosti majoituskäyttöön. Pellavatupa toimii normaalisti kokous- ja juhlatilana maksimissaan 20 henkilön tilaisuuksia varten, mutta samoissa tiloissa on myös kaksi vuodesohvaa ja nojatuolia.

Huoneet

Neljä hotellitason majoitushuonetta peruskorjatussa aittarakennuksessa järvinäköalalla rauhallisella maaseudulla.

Huoneiden varustuksena minikeittiö, digitv, suihku + wc.

Mahdollisuus varata olohuoneeksi tai lisämajoitustilaksi 45 m² Pellavatupa.

Rantaan matkaa 100 m. Mahdollisuus saunoa Kettusaunassa. Veneen käyttöoikeus.

Hinnat:

2-hengen huone 85 €/ yö
1-hengen huone 70 €/ yö
Lisähenkilö 20 €/ henkilö / yö 

Majoitus Yli-Kaitalassa on aina unohtumaton elämys!

Olemme yli kahden vuosikymmenen aikana rakentaneet Mankalaan Kettujärven rannalle majoitus- ja matkailukohdetta, joka on ainoa laatuaan Suomen ja koko maailmankin mittakaavassa. Kaikki majoitustilamme sijaitsevat helppojen kulkuyhteyksien varrella Kouvolan, Lahden ja Heinolan seudulla. Tilamme sijaitsee vain reilun puolentoista tunnin matkan päässä Helsingistä.

Ota yhteyttä Yli-Kaitalaan ja varaa itsellesi ikimuistoinen majoitus! Meille kaikki matkailijat ovat tervetulleita.